top of page

Starší žačky D v Hlučíně

Družstvo Starších žaček D sehrálo ve druhé nejsilnější skupině 3. kolo na půdě Hlučína.


V prvním utkání proti domácímu týmu děvčata po bojovném výkonu získala první set 25:20. Ze začátku druhého setu však přišlo více zbytečných chyb v poli a při podaní, což znamenalo ztrátu druhého setu. Ve zkrácené hře byl stav vyrovnaný do stavu 9:9, pak však přišly 2 chyby a soupeřky završil vítězství 2:1 na sety.


Ve druhém utkání děvčata nastoupila proti favoritovi skupiny a to družstvu Nového Jičína A s odhodláním nedat se, což se jim podařilo a v dramatické koncovce získala set ve svůj prospěch 26:24. Ve druhém setu soupeřky zatlačily děvčata výborným podáním a hrou středem sítě do defenzivy na kterou jsme nenalezli odpověď a vzhledem k nemožnosti střídání hráček jsme tento set hladce prohráli. Ve zkrácené hře jsme otáčelí strany za příznivého stavu 8:6, bohužel i tato zkrácená hra dopadla ve prospěch soupeřek a tím i naší prohrou 1:2 na sety.


Do posledního utkání děvčata nastupovala s cílem vrátit družstvu Raškovic prohru z posledního kola. Oba dva sety byly velice vyrovnané ale nakonec děvčata slavila vítězství 2:0 na sety. Je třeba pochválit děvčata za bojovnost a přístup, neboť v takto oslabené sestavě dokázala vzdorovat daleko silnějším a vyhranějším soupeřkám a se ziskem 5 bodů obsadily 3 místo v této kvalitní skupině.



30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page