top of page

Ženy B se utkaly s Ostravou a Opavou

17. 11. Předehrávalo družstvo žen B svoje utkání, ve kterém hostilo silný tým Ostravy B. V prvnim utkání, které skončilo v neprospěch sokolek v poměru 0:3 měly soupeřky navrch díky nepříjemnému podání a dobrým blokům. Bohužel díky několika chybám v koncovce setů se nepodařilo tento stav změnit, byť druhý set skončil 25:23.


Do druhého utkání sokolky nastoupily s odhodláním urvat nějaký set a bod soupeřkám, což se podařilo díky zlepšenému výkonu, hře v poli, na přihravce i útoku. Zkrácená hra přinesla vyrovnaný boj, bohužel nakonec se radovaly soupeřky vítězstvím 15:13 a tím i 3:2 na sety. Ovšem zisk každého bodu je plus a děvčata si zaslouží pochvalu.


V sobotu 18.11. sokolky hostovaly na palubovce dalšího týmu z horní části tabulky a to v Opavě. V prvnim utkání zaskočily dokonale soupeřky a díky obětavému a bojovnému vykonu bez zbytečných chyb si připsaly další 2 cenné body do tabulky po výhře 3:2. V druhém utkání sehrály sokolky velice vyrovnané 2 sety, což znamenalo stav 1:1. V dalších setech se však už tak nedařilo a díky několika zbytečným chybám a také projevu únavy ze dvou hracích dnů po sobě nakonec prohrály celé utkání 1:3. Je potřeba vyzvednout zodpovědný přístup hráček k utkáním a také zlepšení herní celistvosti týmu




25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page