top of page

Ženy B se utkaly s Kroměříží

V sobotu 14. 10. 2023 sehrálo družstvo žen B další kolo své soutěže. Soupeřem jim bylo družstvo z Kroměříže.


V prvním utkání v základní sestavě jsme po bojovném výkonu získali první set na svoji stranu. Druhý set se nesl ve střídání vedení, kde dvěmi zbytečnými chybami jsme tento set v koncovce prohráli. Ve třetím setu jsme po částečné změně na postu středové hráčky a díky bezchybnému výkonu získali tento set ve svůj prospěch. Ve 4 setu se soupeř zaměřil na využití své nejlepší smečařky a dlouho odolával našemu tlaku. Díky bezchybné koncovce jsme set dovedli do vítězného konce a tím i celé utkání v poměru 3:1.


V průběhu druhého utkání dostaly částečně čas na palubovce všechny hráčky z lavičky. První 2 sety byly velice vyrovnané, bohužel došlo k pár zbytečným chybám v koncovkách a oba jsme shodně prohráli 22:25. Ve třetím setu jsme se snažili o obrat ve vývoji utkání, což však soupeř nepřipustil a prohráli i tento set a tím i druhé utkání 0:3.


Je potřeba pochválit celé družstvo a také mladší hráčky, které dostávají příležitost za velkou bojovnost a výkon a věřím, že společně vytvoříme velice dobrý tým a docílíme další dobré výsledky.



35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page