top of page

Výsledky turnaje

První ročník Beskydského poháru je za námi a pohár zůstal v našem městě.


Turnaj otevřel zápas našeho ženského týmu pod názvem „Frýdek“ a polskými Żorami. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou a dokráčeli jsme si pro hladkou výhru 3:0.


Následoval zápas mezi slovenskou extraligovou Žilinou a Żorami. I když zápas skončil 3:0 ve prospěch Žiliny, byl to zápas o každý bod, kde rozhodovaly maličkosti. V koncovkách byla vždy lepší Žilina a zápas tak ovládla.


Den před turnajem jsme dostali informaci že Żory nemohou v neděli dorazit a tím pádem odehrály všechny své zápasy v sobotu. Následovalo tedy utkání Żor s našimi juniorkami (tým Místek) doplněné o naši bývalou extraligovou nahrávačku Denisu Kavkovou, která si zkusila pozici univerzálky. Tuhý zápas, kde byly vždy Żory lepší o set jsme dotáhly až do tiebreaku, kde jsme využili únavy soupeře a došli pro vítězství !


Poslední sobotní zápas svedl Místek proti Žilině. V tomto zápase rozhodovaly maličkosti v koncovkách setů. Místek vedl postupně 1:0 pak 2:1. Žilina zápas ale otočila a zvítězila 3:2.


Obrovskou pochvalu zde zaslouží všechny naše juniorky (Beata Böhmová, Ivana Dohnalová, Klára Michalčíková, Daniela Šrámková, Tereza Šrámková a Tereza Motalová), která zvládly hrát krásný volejbal proti ženským týmům 10 setů za sebou !


Poslední zápas turnaje se odehrál v neděli v 10 hodin. Nastoupil proti sobě Frýdek a Žilina. Do zápasu jsme vlétli jako uragán a ihned si vypracovali náskok, který jsme dotáhli do vítězného 1. setu (25:8). Druhý set až na slabší začátek skončil obdobným poměrem (25:10). Ve třetím setu jsme vlastními chybami a nedůsledností v útočné hře dovolili soupeři náskok 16:19. Po následném timeoutu jsme opět začali předvádět naši hru a zvítězili 25:20. Vítězství 3:0 bylo naše a tedy i celkové 1. místo v turnaji.


Chtěli bychom poděkovat Żorám i Žilině za jejich účast na turnaji. Doufáme, že odehrané zápasy byly přínosné pro všechny zúčastněné.


Konečné pořadí na turnaji: 1. Frýdek, 2. Žilina, 3. Místek, 4. Żory




86 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page