top of page

Výhra v tiebreaku

Dnes se odehrál souboj 3. a 8. týmu tabulky mezi námi a VK Královo Pole. Papírovým favoritem, dle postavení v tabulce, bylo Brno. Ačkoliv se nám podařilo na přípravném turnaji v Bratislavě Brno porazit, tak to nastoupilo bez svých opor, které se připravovali na MS.


Výsledek zápasu: 3:2 (18, 22, 18, 13, 13)


Komentáře:


Domácí:

Veronika Strušková

Servis a příjem byl dneska alfa a omega celého zápasu. Ve 4. setu došlo klasicky k polevení našeho výkonu a myslely jsme si, že to půjde samo. Málem nás to stálo zápas. V dalších zápasech musíme mít koncentraci po celý zápas ať bodujeme za 3 body. Ovšem jsem moc ráda za vítězství, každý bod se počítá.


Alexandra Dedková

Z počátku nervózní zápas, kdy soupeř byl lepší na servise a tím měl usnadněnou obranu. Následně jsme zpřesnili přihrávku a dostali soupeře pod tlak. Na 4. setu bylo pozitivní, že u nás nastoupily mladé hráčky z lavičky a získaly první ligové zkušenosti. Pátý set jsme nezačali vůbec dobře, ale bojovností a týmovým pojetím hry jsme obrátili výboj a vyhráli utkání.


Hosté:

Daniela Digrínová (kapitán hostů):

V důležitých fázích zápasu nás zradila přihrávka. Frýdek zatlačil na servisu a my se nedokázali prosadit Naší velkou slabinou dnes byla obrana.

Erik Nezhoda (Trenér hostů):

Utkání se nehodnotí lehce, přestože jsme Frýdek-Místek ve všech statistikách předčili. Soupeř nás dokázal svou houževnatostí přetlačit. V zásadních momentech jsme se nevyrovnali s podáním soupeře a ani obranou v poli. V rozhodující chvílí si soupeř vítězství vybojoval.


Popis zápasu:


1: Set

V prvním setu do stavu 15:15 se bojovalo o každý míč. Poté hosté zlepšili hru na síti a set s přehledem vyhráli.


2: Set

Druhý set měl vyrovnaný průběh. Bojovalo se o každý míč. Za stavu 21:21 odskočili domácí a ukráli koncovku ve svůj prospěch.


3.Set

Ve třetím setu byly Sokolky lepším týmem. Vedly 8:5, 11:7 a 23:14. Hosté stáhly na 18:23, ale poslední míče opět byly v režii domácích.


4.Set

Ve 4. setu jakoby Frýdku došel dech a na hřišti jednoznačně dominovali hosté. Domací v tomto setu prostřídali celou sestavu, ale nic nepomohlo.


5.Set

Do tiebreaku lépe vstoupilo Brno. Dostali se do vedení 5:2 a 9:6. Domácí nic nevzdaly a vyrovnaly na 9:9. Vedly 11:9, ovšem Brno dokázalo ještě srovnat na 12:12. Následně ovšem poslední 3 rozehry pro domácí tým odpodávala blokařka Mello a domácí tak slaví vítězství 3:2



42 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page