top of page

Turnaj v Bratislavě 🥈

Na turnaji v Bratislavě jsme obsadily 2. místo.


První den jsme zvítězily v tiebreaku s vícemistrem rakouské ligy, kdy se zápas neodvíjel v náš prospěch, ale vedení rakouského týmu 2:0 jsme dokázaly otočit v naše vítězství. Odpoledne jsme nastoupily proti VK KP Brno, což je vícemistr naší ligy a utkání dospělo opět do tiebreaku, ve kterém jsme zvítězily.


Druhý den pro nás začal utkáním s domácím týmem z Bratislavy. Utkání opět dospělo až do tiebreaku, ovšem v tomto případě se radoval z vítězství soupeř. Posledním soupeřem na turnaji byl druhý slovenský tým z Nového Mesta nad Váhom. Utkání jsme začaly lehce ospale, ale od druhého setu jsme soupeře jasně přehrávaly. Turnaj jsme tedy zakončily vítězstvím 3:1 a v celkovém zápasovém skóre 3 vítězství a 1 porážka.


Komentář trenérky:

Turnaj v Bratislavě byl pro nás výbornou příležitostí ke zdokonalování a sehrávání naší hry. Za víkend jsme odehrály 19 setů, což bylo pro tým v úzké rotaci kondičně velice náročné. Naše hra již byla koncentrovanější a stále častěji se objevovaly úseky hry, které bych směle nazvala „výborné“. Hráčky si postupně uvědomují důležitost kolektivního pojetí hry. Naše hra si postupně sedá a začíná fungovat.


Komentář kapitánky Verči Struškové:

Máme za sebou náročný turnaj v Bratislavě, kdy jsme odehrály čtyři přípravné utkání a z toho byly tři tiebreaky. Zápasy nám ukázaly, že je pořád na čem pracovat. Neustále se potýkáme s problémy na přihrávce, kdy dostaneme tři, čtyři body v řadě a vyřadí nás to z herní pohody. Také musíme zlepšit komunikaci ve hře, od které se odvíjí ostatní herní činnosti. I přes to všechno hodnotím náš výkon kladně. Oproti minulému víkendu, kdy jsme hrály letní pohár je vidět zlepšení ve všech herních činnostech.


Nejlepší nahrávačkou turnaje byla vyhlášena naše Klárka Dvořáčková, která po celý turnaj odváděla velice kvalitní výkony. Blahopřejeme!




53 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page