top of page

Turnaj končíme 7. místem

Turnaj jsme začali ve středu 5.10. na půdě VK UP Olomouc. Jelikož se turnaj pořádal stylem play-off, bylo to pro nás čtvrtfinále.


Zápas se v 1. a 4. setu nesl ve vyrovnaném duchu, kdy bohužel pro nás v koncovkách měl navrch soupeř. Naopak 2. a 3. set patřil vždy jen jednomu týmu.


Po porážce 1:3 na nás v sobotu 8.10. čekal tým z Prahy, který podlehl Liberci 0:3.


Do zápasu jsme vstoupili opravdu kvalitně, kdy první set skončil 25:11 v náš prospěch. Bohužel v druhém setu holky začaly špatně v poměru 0:5 a toto manko již nedokázaly dohnat. Následující dva sety přinesly vyrovnanou podívanou, kdy se bohužel opět v koncovkách radoval soupeř. Výsledná porážka 1:3 pro nás znamenala souboj o 7.-8. místo následující den.


V neděli v 9:30 ráno na nás čekalo letošní první Sokolské derby. Zápas začal z naší strany velmi vlažně, ale holky se dokázaly probudit ve správný moment a první set vyhrát. V druhém setu jsme si udržovali drobný náskok 2-3 bodů, který postupem narůstal až do vítězného konce.

Poslední dva sety se nesly ve vyrovnanějším duchu, kdy ve třetím setu byl lepší soupeř a ve čtvrtém jsme dotáhly zápas do vítězného konce my!

Konečný stav Sokolského derby byl tedy 3:1 v náš prospěch.


S turnajem jsme se tedy rozloučili výhrou a konečným 7. místem.


Odehráli jsme utkání v přípravě proti dalším týmům, se kterýma se uvidíme v lize. Ukázali jsme si, že při koncentrovaném výkonu jsme schopni podávat kvalitní výkony s vítězným koncem. Důležité je se vyvarovat zbytečných chyb a nedávat hlavy dolů po jednom zkaženém míči.


V příštím týdnu nás čeká přátelské utkání s Ostravou, které nejspíš bude generálkou na začátek ligy 22.10. Podrobnosti připravíme...


19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page