top of page

Starší žačky zvládly kvalifikaci na republiku famózně!

O víkendu ve Svitavách zaváhaly pouze jednou. V sobotu postupně porazily Svitavy, Sokolov a Zlín shodně 2:0. Poslední zápas proti Nymburku taky zahájily vítězně, ale po vyhraném prvním setu ztratily koncentraci a důraz a soupeř toho využil. Zrodila se tedy naše první a poslední prohra 1:2.


Neděli jsme zahájily parádně. Hladká výhra proti Olomouci 2:0 nám přinesla jistotu postupu na MČR. V dalším zápase nás čekal do té doby vítězný a nekompromisní Olymp. První set byl z naší strany trošku nedisciplinovaný a vyústil v jeho prohru. Druhý směřoval ke stejnému závěru do stavu 15:20, kdy naše síla, elán, duše, bojovnost a hlasivky všech rodičů nám pomohly jej otočit a srovnat na 1:1. Tiebreak jsme zahájily famózně a do změny stran jsme si vytvořily náskok 8:3. Soupeř ale následně zabral a srovnal na 13:13. Byly to ale naše hráčky, které se za velké podpory rodičů na tribunách radovaly z vítězství 15:13 a 2:1 na sety. Poslední zápas byl jednoznačně v naší režii, kdy si děvčata poradily 2:0 s Novým Borem.


V konečném zúčtování z toho bylo nakonec, pouze rozdílem ve skóre, druhé místo, právě za námi poraženým Olympem Prha. Velké poděkování všem rodičům a fanouškům, kteří vytvořili v hale skvělou atmosféru a dovedli naše hráčky ke skvělému výsledku. Gratulace také patří samotným hráčkám, které si tímto turnajem vybojovaly účast na MČR, které se bude konat 3.-5. 5. v nedalekém Přerově.






26 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page