top of page

Starší žačky započaly sezónu

V sobotu 23. 9. 2023 sehrálo družstvo Starších žaček první kolo krajského přeboru MS U18Z. Soupeřem jim bylo družstvo kadetek z Frýdlantu nad Ostravicí.


V prvním utkání se projevila určitá nervozita našich hráček, která vyústila hlavně na příjmu podání, které hračky soupeře měly velice nepříjemné. Po ztracených dvou setech se díky zlepšenému kolektivnímu výkonu podařilo snížit na 1:2. Čtvrtý set po několika chybách v rozehře a zablokování našich útoků znovu probíhal v náš neprospěch. Nedokázali jsme tuto ztrátu už dohnat a prohráli jej 20:25 a tím celé utkání 1:3.


Druhý zápas byl již z naší strany sice vyrovnanější, ale zbytečnými chybami jsme koncovky všech tří setů prohráli a tudíž i celé utkání 0:3. Nemůžeme hráčkám upřít bojovnost, ale musíme se v dalších utkáních vyvarovat zbytečných chyb a zapracovat na zlepšení především příjmu podání. Je to pro hráčky určitě cenná zkušenost a motivace ke zlepšení. Naše družstvo nebylo kompletní, u soupeře hrály i věkově starší vyhratéjší hráčky. Věříme,že v dalších kolech budeme úspěšnější.



15 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page