top of page

Starší žačky ve Frýdlantu

V sobotu 2.12. sehrálo družstvo SŽ v soutěži MS U18Z další kolo ve Frýdlantu n/O. Díky větší nemocnosti hráček došlo k určitým změnám v sestavě, což se do určité míry podepsalo na výkonu družstva.

V prvním utkání jsme v prvních dvou setech zvládli koncovku a po setech 25:23 a 25:22 vedli 2:0. Ve třetím setu si už děvčata nepřipustila zaváhání a vyhrála i tento set v poměru 25:18 a tím i celé utkání 3:0.


Do druhého utkání nastoupil soupeř s cílem získat body a získával je i díky výbornému podání, na což jsme v některých momentech vůbec neuměli zareagovat. Byl to boj, ale i tak a to díky chybám v rozehře soupeře jsme nakonec oba sety v koncovce získali pro sebe a vedli 2:0. Ovšem v dalších dvou setech se nám nedařilo zopakovat výkon z prvních dvou a hlavně díky chybám při příjmu a hře v poli a soupeř srovnal na 2:2. Ve zkrácené hře jsme však zkoncentrovali své úsilí o vítězství a vedli 7:0. Nedovolili jsme soupeři se zvednout a vyhráli tento set 15:8 a tím i celé utkání 3:2. Je potřeba říct, že to nebyl výkon jednotlivých hráček na který jsme zvyklí, ale i soupeř měl černou sobotu. Určité potěší zisk bodů do tabulky, na druhé straně je škoda ztracených setů a 1 bodu




17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page