top of page

Starší žačky stále mezi elitou

Starší žačky A udržely v předposledním finálovém kole Českého poháru příslušnost k elitní skupině nejlepších týmů v republice.


O tom, že to byla tentokrát těžší skupina než v Mělníku, svědčí fakt, že 1. místo vybojovalo družstvo Turnova, které postoupilo z 2. skupiny.


Naše děvčata nezačala špatně, když v prvním utkání smolně prohrála se silným domácím týmem Brna v koncovkách obou setů nejtěsnějším rozdílem. Následovala výhra 2:1 s Prostějovem, prohra s Kralupy a na závěr soboty velmi cenná výhra 2:0 s Orionem Praha.


Bohužel ráno v neděli se nám nevydařilo utkání s Mělníkem (prohra 0:2) a ve velmi důležitém utkání o setrvání ve skupině se zranila hlavní smečařka Nikola Šnapková, která už do hry nezasáhla. Bohužel i přes velkou snahu ostatních hráček se prohru 0:2 nepodařilo odvrátit.

V posledním nedělním utkání nás čekal nelehký soupeř, družstvo Turnova, které vyhrálo celý turnaj. Obrovskou bojovností jsme soupeře zaskočily a vybojovaly cenný set, který v konečném pořadí pro sokolky znamenalo 6. místo. Do druhé finálové skupiny spadlo družstvo Orionu Praha a Prostějova.



40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page