top of page

Slavíme druhé vítězství

Dnes jsme odehráli regionální derby proti TJ Ostrava. Oba týmy v předešlém kole získaly cenná vítězství, a tak se čekal souboj kdo s koho. V minulé sezóně byla vždy úspěšnější Ostrava a Frýdek chtěl tuto bilanci změnit.


V první setu byl stav vyrovnaný do stavu 9:9 poté začali domácí lépe útočit a udržovali

si náskok 17:12, 20:13 a set s přehledem vyhráli.


Ve druhém setu jednoznačně dominoval celek Sokola, kdy vedl 10:1, 16:6, 20:12 a set bez problému opět dotáhl do vítězného konce.


Třetí set měl nejvyrovnanější průběh. Domácí v koncovce vedli 23:21, ale hosté z Ostravy dokázali koncovku otočit a vyhrát tak set 23:25.


Ve čtvrtém setu byl opět vyrovnaný průběh, Poté jsme vedli 17:14, ale soupeř otočil na 17:18. Sokolky to nezlomilo a set dokázaly vyhrát v poměru 25:21 a tím i celý zápas.


Komentáře:


Domácí:

Veronika Strušková

První dva sety jsme soupeře zatlačili servisem. Ve třetím setu přišlo polevení a koncovku zvládl lépe soupeř. Čtvrtý set jsme opět hráli koncentrovaně a dotáhli jsme zápas do vítězného konce a 3 body jsou doma.


Alexandra Dedková:

První dva sety jsme soupeře tlačili servisem a nutili ho k útočným chybám. Ve třetím setu začala Ostrava riskovat servis a nám chvíli trvalo, než jsme se s tím vypořádali. Ve vyrovnané koncovce byl šťastnější soupeř. Čtvrtý set probíhal v podobném duchu, nicméně v koncovce jsme byli opět důraznější a zaslouženě jsme vyhráli. 


Hosté:

Sandra Skřivanová (kapitánka TJ Ostrava): 

Z naší strany kromě 3. setu to bylo odevzdané utkání. Bez servisu a bojovnosti se nedá hrát.


Zdeněk Pommer (Trenér TJ Ostrava):

Dnes nás soupeř zatlačil kvalitním servisem. Hlavní rozdíl byl v přístupu, kdy domácí hráli bojovněji v poli.





99 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page