top of page

S Ostravou 1:3

TJ Sokol Frýdek-Místek – TJ Ostrava 0:3 (20:25, 16:25:19:25)


Rozhodčí: Novák M., Trumpeš D.

Počet diváků: 140


Sestavy (od zóny I):

Domácí: Krejčí, Doshkova, Abgolossou, Strušková, Dvořáčková, Petrová, libero Kulová

Střídali: Bohmová


Hosté: Mikelová, Jedličková, Kašparová, Kojdová, Chládková, Skřivanová, libero Slavíková

Střídali: Látalová, Fukalová, Jasečková


Vyjádření:

Domácí:

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek): Dneska jsme to absolutně nezvládly v hlavách, ukázalo jak labilní kr…vy jsme. A v osmi lidech se nedá hrát a vyhrát.


Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek): První set jsme hrály bez respektu a byly agresivní. Následně nás soupeř zatlačil servisem naše hra se začala rozpadat.


Hosté:

Sandra Skřivanová (TJ Ostrava): Až na první set, kdy jsem soupeře nezatlačily servisem jsme odehrály velice dobrý zápas. Jsem ráda za 3 body a děkuji fanouškům, kteří vytvořili „domácí“ atmosféru.


Zdeněk Pommer (trenér TJ Ostrava):

Důležite 3 body, protože je to derby a to je vždy vyhecované. Dnes jsme nezačali dobře, ale pak jsme měli celé utkání pod kontrolou. Pomohli jsme si především servisem a blokem.


Popis utkání:

První set byl od začátku velmi vyrovnaný, stav se přeléval ze strany na stranu. A prvním týmem kdo odskočil byl Frýdek. Domácí hráčky dokázaly odskočit na 15:10, 17:13. Ostrava se přiblížila na 17:16. Frýdek se opět dostal do vedení o tři body 20:17, vedl 22:19, 23:21, a nakonec tento set získal 25:22.


Druhý set měl jiný ráz. Frýdek prohrával 3:9, 4:12, 9:18, 14:22. Ostrava přehrála Frýdečanky především na bloku.


Třetí set byl opět ze startu vyrovnaný. Jako by domácím hráčkám seděla více jedna strana hřiště. Domácí vedly dokonce 9:5, ale přišly tří body Ostravy, která se dotáhla na 9:8. Následně hra byla opravdu vyrovnaná a žádný z týmu pořádně bodově neodskočil (19:19), ale samotná koncovka patřila Ostravě, která si pomohla kvalitním servisem hráčky Jasečkové, která tento set dopodávala. 2:1 pro Ostravu.


4. set byl od začátku v režii Ostravy, která brzy odskočila o 3 body, a tento bodový náskok neustále navyšovala. Frýdeckým hráčkám se nedařilo, a nedokázaly zkonsolidovat síly, aby tento nepříznivý stav otočily a prohrály poslední set 12:25. Frýdek-Místek tak prohrál i druhé vzájemné utkání s věčným rivalem z Ostravy.


49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page