top of page

Rozhovor s Klárou Dvořáčkovou

V mezičase play-off a dohrané základní části vám přinášíme krátký rozhovor s naší nahrávačkou Klárou Dvořáčkovou, která u nás odehrála první rok po přestupu z Prostějova.



  • Jak bys zhodnotila svou první sezónu v sokolském dresu?

Ze základní části mám smíšené pocity. I přes to, kolik jsme získali bodů, jsme se umístili až na osmém místě. Nicméně s Ostravou a s Olympem jsme byly až do posledních pár zápasů bodově opravdu vyrovnaní, ale i tak jsme je nakonec nedokázali v tabulce přeskočit. Teď už je ovšem po základní části a je potřeba se soustředit na play-off.


  • V průběhu sezóny nastalo několik změn v našem kádru. Myslíš, že tyto změny ovlivnily naše výsledky?

Myslím si, že výsledky naši sezóny ovlivnilo hlavně to, že jsme do konce přestupového období nedokázali kádr doplnit. Často jsme tak trénovali v míň lidech a nebo to došlo i k situaci, že jsme musely být dvě nahrávačky na hřišti. Asi by mě nikdy nenapadlo, že si v extralize někdy zahraju na jiném postu, než na tom svém a to se stalo.


  • Na jaký zápas ze základní části vzpomínáš nejradši?

Nejraději vzpomínám na vyhraný zápas s Ostravou ve 25. kole, kde jsme s holkami po dlouhé sérii proher zvítězily na hostující půdě. A asi nikdy nezapomenu na zápas proti Šelmám, kdy jsem si zahrála na postu univerzálky a do toho jsme zvítězily v tiebreaku !


  • Část sezóny jsi strávila se zkušenou nahrávačkou Šmídovou, byla to pro tebe dobrá zkušenost do dalších dnů kariéry?

Vinci (Šmídová) mi dala zkušenosti hlavně ze zápasů, které odehrála. Je škoda, že tréninky během týdne tolik nestíhala, protože by mi mohly dát ještě více. Taky mi ukázala, že i se dvěmi dětmi se dá volejbal hrát na profesionální úrovni, byť s časovým omezením. A hlavně pokud má člověk pro něco vášeň, nic ho nezastaví!


  • Po základní části jsme se umístili na 9. místě. Jak jsi s tímto umístěním spokojena ?

S umístěním spokojena nejsem. Měly jsme rozhodně na víc.. Myslím, že mohu říct za všechny, že tohle umístění je zklamáním.. Měly jsme mnohem na víc!


  • Na začátku sezóny se nám podařilo Liberec porazit, dokážeme překvapit favorita i tentokrát?

Věřím, že překvapíme. Pokud budeme plnit taktické povinnosti a dobře přihrávat, máme šanci zvítězit.


Už jednou jsme Liberec porazili a to na hostující půdě. Chceme našim fanouškům ukázat dobrý volejbal a výhru jim dopřát i doma! Přijďte fandit!



55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page