top of page

Prohraný tiebreak

TJ Sokol Frýdek-Místek – Šelmy Brno 2:3 (24:26, 19:25, 25:21, 25:22, 12:15)

Rozhodčí: Možnár M., Ostranský T.

Počet diváků: 110


Sestavy (od zóny I):

Domácí: Petrová, Krejčí, Doshková, Agbolossou, Strušková, Dvořáčková, libero Kulová

Střídali: Michalčíková


Hosté: Shevkenek, Šotkovská, Nowak, Artyshuk, Farská, Nečasová, libero Chaloupková

Střídali: Kořínková, Fedchuk


Vyjádření:

Domácí:

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek):  V prvních dvou setech jsme vůbec nehrály naši hru. V dalších dvou setech jsme více zabojovaly, ale moc jsme si nepomohly útokem. Především ve vyložených šancích na jedny ruce. I tak jsme zápas dovedly do tiebreaku, tam už je to loterie. A tu jsme nezvládly, protože jsme zkazily až příliš servisů a to se pak nedá vyhrát.


Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek):  Myslím si, že diváci viděli velice pěkný volejbal. Olomouc dobře útočila a naopak naše útoky čapala v poli. Přesto jsme hrály hodně vyrovnaně.


Hosté:

Michaela Nečasová (VK Šantovka Olomouc UP): Jsme rády za 2 body. Mělo to být ovšem za 3. Každá výhra se počítá. Dobře jsme bránily a stabilně útočily. Příště musíme přitvrdit servis abychom soupeře odtáhly od sítě.


Jan Drešl (VK Šantovka Olomouc UP): Do Frýdku se jelo pro 3 body, ale se štěstím bereme jen dva, protože hrajeme opatrně.


Popis utkání:

V prvním setu se bojovalo o každý bod. Ani jeden tým nevedl v průběhu více jak o dva body.

V koncovce se podařilo sokolkám vést 21:18, ale Olomouc srovnala na 23:23 a v dramatické koncovce dokázala zvítězit.


Ve druhém setu byl podobný průběh do stavu 12:12. Poté si Olomouc vytvořila náskok 15:12, 18:13, 20:14 a set bez větších problému dovedla do vítězného konce.


Ve třetím setu byla vidět přetahovaná do stavu 13:13, potom Frýdek díky lepšímu útoku na síti vedl 18:14, 19:15, soupeř stáhl na 21:19, ale sokolky si tento set pohlídaly a prodloužily zápas.


Čtvrtý set vypadal podobně. Až v závěru setu se Frýdku podařilo získat lehký náskok, díky kterému dovedl zápas do rozhodujícího pátého setu.


V tiebreaku si domácí tým udržoval lehký náskok. Strany se otáčely za stavu 8:6 pro Frýdek, ale po změně stran se rychle hra vyrovnala, a vítězství si na Hanou odváží Olomouc.


41 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page