top of page

Prohra v tiebreaku

TJ Sokol Frýdek-Místek – VK Prostějov 2:3 (16:25,25:21,25:16,17:25,14:16)


Vyjádření:

Domácí:

Veronika Strušková:

Nemůžeme hrát profesorský volejbal. Vyhrály jsme několik zápasu v řadě a myslíme si, že to půjde pak samo. Prostějov byl dneska v oslabené sestavě, měly jsme toho využít a vyhrát za 3 body. Bohužel jsme došly až do tiebreaku a ten je vždy o štěstí. Jedeme dál, do dalších zápasů musíme hrát od začátku a nepolevovat.


Alexandra Dedková:

Dnes nás složily série chyb jednotlivých hráček. Prostějov byl dnes tým dvou hráček Silvy a Loff.


Hosté:

Simona Bajusz (kapitánka VK Prostějov):

Dnešní zápas začal velmi dobře pro nás a soupeře jsme zatlačily servisem. Do dalších setů nastoupila nahrávačka Šmídová a začal boj, kde jsme zvítězily v 5.setu Jsme rády za 2 body, ale zranila se nám Míša Smolková, takže je tam i zklamání.


Miroslav Čada (trenér VK Prostějov):

V utkání jsme lépe útočili, přesto rozhodla koncovka 5. setu o dva body. Oceňuji morálku týmu.


Popis utkání:

Po celou dobu prvního setu domácí tým tahal za kratší konec a nedokázal ničím soupeře zatlačit.


Do druhého setu poslala trenérka A. Dedková na hřiště nahrávačku Šmídovou, obraz hry se změnil a Frýdek dokázal získat set v poměru 25:21.


Třetí set se nesl v podobném duchu jako ten druhý, lepší hru momentálně předváděly Frýdecké sokolky, které zatlačily svým servisem, dobře přihrávaly a tvrdily muziku na útoku.


Čtvrtý set poznamenalo zranění hostující Míši Smolkové. Prostějov ovšem toto smolné zranění nakoplo do dalších výměn. Dokázal ještě vývoj utkání změnit a dotáhl zápas do tiebreaku.


Přesto, že Frýdek vedl 7:2, nedokázal si ani tento náskok udržet. Průběh setu otočil ve svůj prospěch hostující Prostějov, který vedl 14:11, avšak Sokolky dokázaly ještě zabojovat a zdramatizovat koncovku, kdy srovnaly na 14:14. Štěstí stálo na straně soupeře, který nakonec zvítězil 16:14 a tedy 3:2.

57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page