top of page

Prohra 0:3

TJ Sokol Frýdek-Místek – VK Prostějov 0:3 (20:25, 16:25:19:25)

Rozhodčí: Novák M., Trumpeš D.


Počet diváků: 100


Sestavy (od zóny I):

Domácí: Krejčí, Motalová, Agbolossou, Strušková, Dvořáčková, Petrová, libero Kulová

Střídali: Michalčíková


Hosté: Bajusz, Meidlová, Trnková, Šunderlíková, Faltínová, Loff, libero Smolková M.

Střídali: Smolková J., Abendroth, Dvořáková, Kožoušková


Vyjádření:

Domácí:

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek):  Dneska jsme z naší strany nepodaly vůbec stoprocentní výkon. Vypadla nám jedna hráčka základní sestavy a najednou jako bychom se tomu poddaly a řekly si, že to nějak dopadne. Je to o přístupu, každý se dá nahradit. Kdybych měla hodnotit výkon Terky Motalové, tak dneska vůbec nepředvedla špatný výkon, ale my jsme nehrály týmově. Prostějov byl dnes hratelným soupeřem, také nebyl v optimální sestavě a měli tam spoustu herních nedostatků, které jsme měly využít v náš prospěch. Musíme věřit každý zápas, že se dá vyhrát a sbírat body do tabulky, protože letos je to boj o každý bod a takové odevzdané zápasy nás mohou potom zpětně velmi mrzet.


Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek):  Dnes si myslím, že jsme byly lehce zamrzlé. Chyběl nám větší důraz a tlak na vítězství.


Hosté:

Simona Bajusz (VK Prostějov): Jsme rády za 3 body, soupeř nás chvílemi tlačil na servisu, ale v polovině setu jsme se vždy zvedly a dohrály koncovky v klidu.


Michal Matušov (trenér VK Prostějov): Povinné vítězství. Chyběl mi větší náboj a energie. Potom přicházejí nepřesnosti v činnostech, které máme zvládnuté. V nejbližších zápase se nám to může velmi rychle vymstit.


Popis utkání:

Sokolky začaly první set vcelku dobře. Postu univerzálky se musela zhostit mladá Tereza Motalová. Frýdek tento set vedl 4:1, 8:4, Prostějov se dotáhl až téměř v půlce setu, po povedeném útoku Šunderlíkové na 12:12. Po dalším bodu, který získal Prostějov následoval time out trenérky Frýdku-Místku. Ani ten však nezastavil obrat hostujícího týmu, který vedl poté 20:15, 22:18, a zvítězil 25:20.


Druhý set měl podobný průběh. Domácí se brzy ujaly vedení 4:1, ale při servisu prostějovské jedenáctky vedení ztratily. Poté byla hra vyrovnaná. Až při servisu blokařky Trnkové odskočil Prostějov na 17:11. Tento bodový zisk nedokázal Frýdek příliš korigovat, a prohrál druhé dějství 16:25.


Třetí sadu naopak začaly lépe hráčky Prostějova. Frýdek brzy prohrával 1:4, 4:8, začal ovšem nenápadně stahovat. Od stavu 9:9, se oba celky o set tahaly bod po bodu (14:14). Pak ale přišel zkažený servis, a v tento moment prostějovské hráčky na dva body ve skóre odskočily a nepatrný náskok si udržovaly, a v samotném závěru ještě navýšily. Domácí Frýdek prohrál tento set v poměru 19:25 a celý zápas 0:3.

27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page