top of page

Neúspěšný víkend Kadetek

První turnaj extraligy U18 proběhl tento víkend ve Šternberku. V sobotu se naše děvčata postupně utkala s týmem Olympu Praha a TJ Sokol Šternberk.


První utkání vypadalo, jako by se holky teprve sehrávaly. V prvním setu nás soupeř zatlačil servisem, a když už jsme dokázaly míč vrátit na soupeřovou polovinu, ten neváhal a nekompromisně zakončil kvalitním útokem. Postupně se výkon týmu zlepšoval a dokázaly jsme vyhrát třetí set. Bohužel vyrovnat se nám nepodařilo a vítězství si připsal Olymp Praha, 3:1 (11,15,-29,21).


Druhé utkání proti TJ Sokol Šternberk už vypadalo lépe, na soupeře bohužel výkon našich holek opět nestačil. Domácí tým vyhrál 3:1 (23,-18,19,14).


V neděli nás čekaly holky z Ostravy, které oba sobotní zápasy vyhrály 3:0. Naše hráčky se favoritek nezalekly, hra byla soustředěná, děvčata plnila taktické pokyny, zlepšila se na příjmu i na servisu. Po dvouhodinovém boji jsme nakonec prohrály 2:3 (27,-15,25,-22,-11).


Nyní máme měsíc na to, abychom zapracovaly na nedostatcích a na domácí palubovce 4.-5.11. 2023 předvedeme kvalitní výkon.



33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page