top of page

Máme vítězství

TJ Sokol Frýdek-Místek – TJ Sokol Šternberk 3:0 (25:17, 25:21, 25:20)

Rozhodčí: Peloušek J., Ištvanech M.

Počet diváků: 110


Sestavy (od zóny I):

Domácí: Petrová, Krejčí, Doshková, Agbolossou, Strušková, Dvořáčková, libero Kulová

Střídali: Fukalová


Hosté: Cohen, Kloda, Weidenthalerová, Laskowská, Kurerova, Deptuch, libero Vyjídáková


Vyjádření:


Domácí:

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek): Všichni jsme věděli, jak je pro nás zápas důležitý. Soupeře jsem zatlačily servisem a dobře bránily. Tři body jsou doma a teď na tenhle výkon musíme navázat v dalším utkání, v sobotu, s Přerovem.


Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek): Dnes jsme dobře přihrávaly a tím jsme si usnadnily útok. Konečně kolektivní výkon, kdy jsme na hřišti pomáhaly jedna druhé.


Hosté:


Aneta Weildenthalerová (TJ Sokol Šternberk): Soupeř měl dnes výborný příjem a celkově zahrál velice dobrý zápas. Od nás to vůbec nebyla naše bojovná hra.


Miroslav Jehlář (trenér TJ Sokol Šternberk): Nepoučili jsme se z minulého zápasu u nás, kdy nás soupeř přehrál hrou v poli a pořád tvrdohlavě hrajeme technické míče do připravené obrany. Dnes nám chyběla naše bojovnost a s velkým počtem nevynucených chyb bylo dopředu rozhodnuto o výsledku utkání.


Popis utkání:

První set domácí začaly dobře, na úvod si držel mírný jedno, či dvoubodový náskok před soupeřem. Domácí si pomáhaly dobrým servisem a soupeřky měly problém na útoku. Frýdek si poté vytvořil náskok 8:4, 12:7, 18:11, 21:14, a set bez sebevětších problému získal 25:17.


Druhý set byl ze začátku velice vyrovnaný. Domácím se ale podařilo odskočit při dobrém podání smečařky Petrové na 10:7. Ale sokolky ze Šternberka zabojovaly a otočily nepříznivý stav na 12:10. Následně se bojovalo o každý míč, a diváci tleskali aktérkám za krásné dlouhé výměny. V samotném závěru setu při podání nové hráčky Fukalové odskočily domácí na 23:20, což se zdálo jako klíčové a i druhý set Frýdek-Místek vyhrál 25:21.


Třetí dějství vypadalo opět lépe pro domácí hráčky, které si udržovaly mírný náskok celý set. Šternberk ještě dokázal snížit na 16:16, následoval oddechový domácího týmu, po kterém opět dokázaly odskočit, vedl 19:16. Ale sokolky Šternberk znovu dokázaly tento náskok stáhnout. Další tajm domácí trenérky Dedkové pomohl, a od této chvíle bodovaly jen frýdečanky, které tento set vyhrály 25:20 a celý zápas 3:0.


67 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page