top of page

KP nad naše síly

TJ Sokol Frýdek-Místek – PVK Olymp Praha 0:3 (18:25, 21:25, 12:25)

Rozhodčí: Koutník P., Činátl D.


Počet diváků: 150


Sestavy (od zóny I):

Domácí: Petrová, Fukalová, Doshková, Abgolossou, Strušková, Dvořáčková,  libero Kulová

Střídali: Böhmová, Michalčíková, Montoya Murillo


Hosté: Pelikánová, Kuníková, Kormendyová, Jelínková, Pavlíková, Hrušecká, libero Šmardová

Střídali: Matějková, Chlupová, Křižanovská


Vyjádření:

Domácí:

Veronika Strušková (kapitánka TJ Sokol Frýdek-Místek)Po dlouhé době zápas doma. Mrzí mě, že jsme nepředvedly trochu více. V prvním setu jsme dokázaly soupeře tlačit servisem, pak nám tam jeden balón upískl rozhodčí a to nás rozhodilo. Od druhého setu jsme je nedokázaly odtlačit, měly jsme špatnou obranu. Je to škoda, předváděly jsme dobré výkony poslední zápasy. Myslela jsem, že na to navážeme, ale bohužel se to doma nepovedlo. Mrzí mě to vůči divákům, že jsme ji neukázaly dobrý volejbal.


Alexandra Dedková (trenérka TJ Sokol Frýdek-Místek) Dnešní zápas se nám vůbec nepodařil, po těch dvou kvalitnějších, co jsme odehrály, jsem čekala úplně jiný výkon. Udělaly jsme spoustu nevynucených chyb, které nás vždycky dostaly dolů. První dva sety nedůslednost, kdy jsme dostaly Brno nahoru. V podstatě jsme nemohly hrát, když jsme se zvedly, udělaly jsme hrubku na servisu, na přihrávce nebo na útoku. Takže jsme se neměly od čeho ani odrazit.


Hosté:

Kateřina Pelikánová (kapitánka VK KP Brno): Určitě jsem ráda, že jsme tento zápas zvládly po těch předchozích dvou porážkách. Jsem ráda, že jsme zvítězily 3:0 protože poslední set Frýdek dotahoval. Taky jsem ráda, že to zvládl celý tým včetně lavičky, to nám zvedlo sebevědomí do Českého poháru.


Erik Nezhoda (VK KP Brno): Tak za celý tým jsme rádi za tři body. Poslední dvě utkání se nám nepodařila, tak jak jsme si představovali. První set byl těžký, v jeho průběhu jsme ztratili kontrolu nad tím setem, až v koncovce se nám podařilo zvítězit. Druhý set byl v naší režii díky podání Kačky Kuníkové. Třetí set se nám dokonce podařilo dobré dvoustřídání, ale pár chybami jsme to utkání znervóznili, hrála se koncovka ale celkově si myslím, že jsme v utkání byli trochu lepším týmem.


Popis utkání:

První set lépe začal hostující tým. Frýdek prohrával 3:8, 8:10, 9:12, poté zabral a podařilo se stáhnout stav na 12:12. Následný průběh byl vyrovnaný a ani jeden z týmu nešel do většího vedení. Skóre 21:21 napovídalo, že koncovka bude dramatická. Brno díky dvěma bodovým útokům odskočilo na 23:21, domácí korigovalo ještě na 22:23, ale to bylo z jejich strany vše, první set prohrály domácí hráčky 22:25.


Druhý set domácím opět utekl začátek. Hned ze startu prohrávaly 1:8, 5:13, 9:16, 12:19, 15:22, a set prohrály 18:25. Frýdek pokulhával především na útoku, kde bylo Brno lepší.


Třetí dějství bylo v prvních výměnách nejvyrovnanější, ale Brno si dokázalo udělat opět lehký náskok. Brno vedlo 10:4, 12:9. Domácí se přiblížily na 12:13, ale hráčky KP odskočily na 12:16, 16:20. Domácí stáhly tento stav na 19:20, ale samotný závěr patřil opět hostům. Brno tak zvítězilo 25:20 a celý zápas 3:0. Frýdek tak zůstal v tomto zápase bodově na prázdno.



30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Děkujeme!

bottom of page