top of page

Kadetky vybojovaly postup!

Úspěšný víkend má za sebou tým extraligových kadetek. Pro svá vítězství v pátém kole extraligy U18 si sokolky zajely až do Jihlavy.


K prvnímu sobotnímu utkání nastoupila děvčata proti týmu Volejbal Přerov. Po počátečním oťukávání se naše hráčky dostaly do varu, svým výkonem jednoznačně převýšily soupeře a zvítězily 3:0 (24,20,20).


Večerní utkání prvního dne bylo stěžejní. Domácí Jihlavanky byly nováčkem poslední skupiny a tedy i papírovým favoritem utkání. Výhodou byla také jejich domácí palubovka a velký počet diváků. Sokolky se ale ničeho nezalekly a s plným herním i kolektivním nasazením přehrály jihlavské volejbalistky bez ztráty setu 3:0 (18,23,18).


Na nedělní dopoledne pak připadly našim děvčatům již tradiční soupeřky v této skupině – družstvo Volejbal Plzeň. Holky věděly, že soupeře nesmí podcenit a musí zabojovat minimálně o jeden bod. Obě družstva se rozehrávala pomalu, na obou stranách padlo mnoho vlastních chyb. Do hry se zapojily postupně všechny naše hráčky a celý tým se nakonec zasloužil o poslední vítězství 3:2 (20,-19,21,-15,12).


Prvním místem ve skupině D si sokolské kadetky zaslouženě vybojovaly postup do skupiny C, která se odehraje 10. - 11. 2. 2024 v Českých Budějovicích.

Jen tak dál, holky!



27 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page