top of page

Juniorky vezou z extraligového turnaje z Prahy jednu výhru a dvě prohry.

Do turnaje jsme vstoupili velice dobře výhrou v prvním setu proti Prostějovu. Ovšem pak jako by se opakovala situace z předchozího turnaje a naše koncentrace polevila, začali jsme hůře přihrávat a pramenili z toho následné prohry v dalších setech. Výsledek tedy je prohra 1:3 v prvním zápase.


Druhý zápas proti Kralupům jsme nezačali dobře. V průběhu prvního setu jsme se dostali až do deficitu 12 bodů, když jsme nedokázali reagovat na vysoké bloky soupeře a dělali mnoho vlastních chyb. Po prostřídání sestavy se naše hra změnila v odvážnější pojetí a přišlo náhle srovnání skóre. Od stavu 20:20 to byl souboj o každý balón, ale bohužel soupeř byl šťastnější a vyhrál 28:26. V dalších dvou setech jsme opět nezachytili začátky a soupeř ihned odskočil na rozdíl 5-6 bodů. Ani v jednom z těchto setů jsme nedokázali reagovat, tak jak v prvním. Pramenila z toho prohra 0:3 a veliké zklamání po prvním hracím dnu.


V neděli v rozdílné hale jsme nastoupili proti domácím nažhaveni a hladoví po vítězství. Ve všech setech jsme hned od začátku začali tlačit na servise, což nám přinášelo díky špatnému přijmu Tatranu vedení v setech o 5-8 bodů. Až na mírné zaváhaní jsme vždy soupeřův nápor dokázali odvrátit. I přes drobné zranění v našich řadách jsme udrželi kvalitu naší hry a zaslouženě dokráčeli pro vítězství 3:0 a loučíme se tak s turnajem výhrou!


Do Prahy jsme odjeli pouze v počtu 12 holek a pochvalu zaslouží celý tým. Všechny hráčky zasáhly do utkaní a ty které přišly na hřiště z lavičky, tam zanechaly výraznou stopu, především v nedělním zápase!



28 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page