top of page

Juniorky v Českých Budějovicích

Juniorky mají za sebou další extraligový turnaj, který se tentokrát odehrál v dalekých Českých Budějovicích. Turnaj jsme bohužel nezvládli a vezeme pouhý jediný bod…


V prvním zápase po nádherném vstupu a vyhraném prvním setu jsme darovali výhru Prostějovu - výsledek 1:3.


Druhé utkaní téhož dne nás čekalo pro domácím Českým Budějovicím. Nádherný volejbal v první setu trval do stavu 19:19. Následoval náš výpadek a nakonec výrazná prohra v prvním setu. V druhém setu jsme totálně vyhořeli a výsledek 9:25 je odpovídající výkonu v tomhle setu. Třetí set byl opět úplně v jiném tempu, kdy do stavu 14:14 jsme drželi krok a hrál se hezký volejbal. Následovalo opět kupení chyb a to znamenalo celkovou prohru 0:3.


V neděli na nás čekal poslední soupeř z Tatranu Střešovice. První set získal soupeř ale dokázali jsme odpovědět a zlepšeným výkonem jsme vedli 2:1 na sety. Bohužel, výpadky koncentrace z minulých zápasů se opakovaly a špatný útok nás srazil na kolena. Pramenila u toho prohra v tiebreaku 2:3 a turnaj jsme tedy opustili bez jediné výhry!


Teď máme téměř dva měsíce na to, abychom zapracovali především na individuálních činnostech a v lednu se začali týmově připravovat na další extraligový turnaj, na který vyrazíme konce ledna do Prahy.



35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page