top of page

Extraliga U18 zahájena!

O víkendu sehrálo 16 týmů kadetek kvalifikační boje ve čtyřech skupinách po celé ČR. Nás čekala daleká skupina v Jablonci nad Nisou.


Sobotní první zápas s Plzní odehrály holky bojovně za podpory celé lavičky. První dva sety si stále držely malý náskok a zaslouženě vyhrály 25:23, 25:23. V třetím setu holkám uteklo prvních pár bodů, toho se dokázaly chytit soupeřky a dovedly set do vítězného konce 25:15. Třetí set byl hodně vyrovnaný a teprve až koncovka rozhodla o vítězství Plzně 26:24. Tiebreak už holky nepustily a vyhrály ho s velkým přehledem 15:4. Sokolky si připisují vítězství 3:2.


Druhý zápas s Jihlavou (Vysočinou volejbal) už byl náročnější. Soupeřky měly kvalitní obranu na síti i v poli a byla vidět větší sehranost týmu. Na sokolkách byla znatelná únava, nedokázaly si poradit s vysokými bloky. Postupně se do hry zapojily všechny hráčky. Vysočina vítězí 3:0 (16,10,10).


V neděli čekal holky doposud neporažený Liberec. Sokolky podaly pěkný bojovný výkon, bohužel na holky z Liberce to nestačilo. Výsledek 0:3 (-19,-13,-18).Další kolo odehrají děvčata v třetí skupině v Olomouci dne 7-8. 10. proti Šternberku, Ostravě a Olympu Praha.



40 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page