top of page

33. ROČNÍK VELKÉ CENY PŘEROVA JUNIOREK

Od pátku do neděle odehrály naše kadetky 9 kvalitních zápasů. Celkem 24 družstev, bylo rozděleno do šesti skupin. První, velmi vyrovnaný zápas, sehrály holky s týmem Bratislavy. Bohužel prohra 1:2 rozhodla o tom, že se družstvu nepodařilo probojovat do finálové dvanáctky. Další utkání pak prohrály nad juniorkami z Hradce Králové 0:2 a zvítězily nad kadetkami z Č. Budějovic 2:0.


Sobotní cíl byl tedy jasný, postoupit ze skupiny a vybojovat si první místo útěchy, tzn. celkově 13 místo v turnaji. Do hry se zapojilo všech 13 děvčat, včetně našich nejmladších žaček a nových posil z Kylešovic. Postupně děvčata porazily Pezinok 2:0, Opavu 2:1, prohrály nad Havlíčkovým Brodem 1:2 a skvělým výkonem a povzbuzováním celého týmu dokázaly porazit kvalitní tým juniorek ze Zlína 2:1. Ze skupiny sokolky postoupily do nedělních bojů o 13-16.místo z první příčky ve skupině.


V neděli čekal holky zápas s Přerovskými kadetkami. Celý tým sokolek předvedl pěkný výkon a zvítězil s přehledem 2:0. K zápasu o 13.místo holky opět nastoupily proti H. Brodu. I přes veškerou herní snahu už byla vidět velká únava a výsledek 1:2 rozhodl o konečném umístění našeho týmu na 14.místě.


Děvčata si zaslouží pochvalu za předvedené výkony a týmové nasazení. Nasbírala spoustu zkušeností a příští týden je čeká kvalifikace extraligy U18. HODNĚ ŠTĚSTÍ!



37 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page